06 July 2015

Menghidupkan semula BLOG ini

Assalamualaikum dan salam muhibbah. setelah berapa kurun MHI tidak update blog ni, kini MHI mengambil kesempatan untuk menghidupkan kembali blog yang telah lama tersimpan dah macam tak bertuan. untuk maklumat tuan puan, sekarang MHI sedang menyambung degree di United Kingdom. menempuhi suasana dan ruang hidup yang berbeza di negara orang, pasti MHI diberi rezeki untuk melihat dan memerhati tata cara kehidupan di luar negara yang teramat jauh bezanya jika nak dibandingkan di Malaysia. tambahan, MHI rasa macam mempunyai lebihan masa di sini.

MHI di University Aberystwyth pada minggu pertama sampainya MHI disini 


Dengan ini, MHI rasa nak mengambil kesempatan untuk menggunakan masa yang ada untuk menulis semula di blog ini, iaitu blog yang sama. namun MHI bercadang untuk menukar pemplet blog agar menjadi lebih 'ringan' atas dasar zaman sekarang lebih ramai yang menggunakan telefon pintar atau smartphone untuk melayari internet. MHI juga tak terlepas selalu saja dengan berbekalkan telefon pintar iphone 5s untuk melayari internet kerana ianya lebih mudah alih dan mudah untuk mengakses internet dari pagi hingga sebelum tidur. hihi.

Maka dengan itu, MHI nak sambung menulis untuk post lepas ni. nantikan. hehe.\

PS: lepas ni MHI boleh la share pengalaman di UK juga. :D

No comments:

kartikel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...